top of page

BLI VÅR PARTNER

Gedigen erfarenhet av fastighetsautomation och energi

FASTIGHETSAUTOMATION

Driver du ett elinstallationsföretag och vill erbjuda dina kunder ett automationssystem som optimerar energibesparing och komfort ?​

Vi kan erbjuda fullständig planering inklusive programmering av automatiken. Ni sköter installationsarbetet med guidning av oss vid behov.

Vi använder LOXONE kontrollenheter som vid behov kan kopplas till KNX, Dali, Modbus och andra system. Vanliga projekt är ex. att styra uppvärmningen enligt marknadspriset för att optimera kostnadsbesparingar.

Du kan få ett system som helt och hållet sköter sig själv utan att ni eller slutanvändaren behöver göra något. Vi erbjuder även premium tjänster som fjärrövervakning av system och ändringar vid behov.

Automatiken inkluderar modern och överskådlig visualisering i telefon, tablet och PC.

SOLENERGI

Vi kan erbjuda automatik som maximerar avkastningen från din solenergianläggning.

Din produktion säljs till marknadspris och det priser ändrar varje timme. Ofta är det en bättre affär att använda den el du producerar själv än att sälja den. Vår automatik känner av det aktuella priset och avgör om det är bättre att sälja den el du producerar eller använda den själv.

Automatiken kopplar in laster i ditt hus enligt hur stor produktion du har, för att optimera avkastningen. Ex. värmer ackumulatortanken mera, eller höjer temperaturen i huset för att lagra energi i betongplattan om du har golvvärme.

Vi kan även göra simuleringar över vad produktionen från din planerade anläggning blir och ge dig en uppskattad återbetalningstid för investeringen.

Bulting automation schematic
Solar PV forecast
bottom of page